Digitaldagen

1 dag / 11 foredrag

Grieghallen 24. oktober 2019

Bergen
OM DIGITALDAGEN
MØT

Foredragholderne 2019

Bent Myrdahl

Bent Myrdahl

Bent “Q-sjefen” Myrdahl er Administrerende direktør (også kjent som Norges Quleste sjef) for Q-Meieriene og har under sine 20 år i selskapet blitt kjent som en toppleder som er tett på både driften av virksomheten og kundene.
Bent anser selv sine viktigste oppgaver som ledere for virksomheten i dag som strategi, innovasjon, kommunikasjon internt og eksternt og det å påvirke rammevilkår.
Q-Meieriene har valgt å ha en åpen innovasjonsprosess, utradisjonelt i bransjen og et modig valg syns mange. Åpenheten har gitt dem konkurransekraft, resultater og styrket innovasjonskulturen internt.

Aris Theophilakis

Aris

Aris Theophilakis (MSc, MBA) jobber med strategi, forretningsutvikling og markedsføring for selskaper som Skeidar og SmartRetur, er medgrunder av migraine.ai og styremedlem i Palmesus, men har sin bakgrunn fra design og reklame. Som internasjonal og global kreativ leder har Aris jobbet i København, Singapore, Hong Kong, London, Hamburg og Amsterdam, og han startet og ledet Futatsu Industries fra 2006 til 2018 – kanskje det første hybride byrået i glidning mellom medie- og reklame. Han har vunnet 9 internasjonale gull, 6 løver fra Cannes og en rekke priser i Stella og AnfoEffekt. Aris er relativt rastløs og nysgjerrig, og opptatt av å forstå hvordan mønstre oppstår, men også hvorfor det lønner seg å bryte dem.

Michael Wahlgren

Michael Wahlgren

Michael Wahlgren har jobbat med SEO i mer än femton år och är grundare till byrån Pineberry. Han är en uppskattad föreläsare, programledare för Sökpodden och författare till de storsäljande böckerna Guldläge på nätet och Bygg en pengamaskin.

Morten Goodwin

Morten Goodwin

Morten Goodwin har markert seg som en av våre fremste eksperter på kunstig intelligens. Han er en aktiv forsker, underviser, samfunnsdebattant og formidler. Han har 15 års akademisk erfaring med en doktorgrad og mer enn 70 fagfellevurderte artikler innen kunstig intelligens, samtidig som han holder en rekke populærvitenskapelige foredrag årlig.

Petter Schjerven

Petter Schjerven

Bli med på en vandring i språkets og kommunikasjonens verden med TV- og radioprofilen Petter Schjerven. I sitt humoristiske og skreddersydde foredrag «Språk og kommunikasjon» setter han fokus på ord og uttrykk som vi markedsførere bruker til daglig, og hvordan disse kan danne grobunn for forvirring og misforståelser.

Programmet oppdateres fortløpende