Digitaldagen

1 dag / 11 foredrag

Grieghallen 24. oktober 2019

Bergen
OM DIGITALDAGEN
MØT

Foredragholderne 2019

Bent Myrdahl

Bent Myrdahl

Bent “Q-sjefen” Myrdahl er Administrerende direktør (også kjent som Norges Quleste sjef) for Q-Meieriene og har under sine 20 år i selskapet blitt kjent som en toppleder som er tett på både driften av virksomheten og kundene.
Bent anser selv sine viktigste oppgaver som ledere for virksomheten i dag som strategi, innovasjon, kommunikasjon internt og eksternt og det å påvirke rammevilkår.
Q-Meieriene har valgt å ha en åpen innovasjonsprosess, utradisjonelt i bransjen og et modig valg syns mange. Åpenheten har gitt dem konkurransekraft, resultater og styrket innovasjonskulturen internt.

Aris Theophilakis

Aris

Aris Theophilakis (MSc, MBA) jobber med strategi, forretningsutvikling og markedsføring for selskaper som Skeidar og SmartRetur, er medgrunder av migraine.ai og styremedlem i Palmesus, men har sin bakgrunn fra design og reklame. Som internasjonal og global kreativ leder har Aris jobbet i København, Singapore, Hong Kong, London, Hamburg og Amsterdam, og han startet og ledet Futatsu Industries fra 2006 til 2018 – kanskje det første hybride byrået i glidning mellom medie- og reklame. Han har vunnet 9 internasjonale gull, 6 løver fra Cannes og en rekke priser i Stella og AnfoEffekt. Aris er relativt rastløs og nysgjerrig, og opptatt av å forstå hvordan mønstre oppstår, men også hvorfor det lønner seg å bryte dem.

Michael Wahlgren

Michael Wahlgren

Michael Wahlgren har jobbet med SEO i mer enn femten år og er gründeren av byrået Pineberry. Han er en populær foreleser, programleder for «Sökpodden» og forfattar av bøkene «Guldläge på nätet» og «Bygg en pengamaskin».

Morten Goodwin

Morten Goodwin

Morten Goodwin har markert seg som en av våre fremste eksperter på kunstig intelligens. Han er en aktiv forsker, underviser, samfunnsdebattant og formidler. Han har 15 års akademisk erfaring med en doktorgrad og mer enn 70 fagfellevurderte artikler innen kunstig intelligens, samtidig som han holder en rekke populærvitenskapelige foredrag årlig.

Petter Schjerven

Petter Schjerven

Bli med på en vandring i språkets og kommunikasjonens verden med TV- og radioprofilen Petter Schjerven. I sitt humoristiske og skreddersydde foredrag «Språk og kommunikasjon» setter han fokus på ord og uttrykk som vi markedsførere bruker til daglig, og hvordan disse kan danne grobunn for forvirring og misforståelser.

Cecilie Dahl

Cecilie er Daglig leder/Co-founder i Vidi AS og har arbeidet med digital utvikling siden 2004. De siste årene har hun arbeidet med kunder som Konkurransetilsynet, Egmont Hjemmet Mortensen, Riksantikvaren, Remax Norge m.fl. Cecilie har gjennom arbeid med større private og offentlige kunder opparbeidet seg viktig kompetanse innenfor brukeropplevelse og Universell Utforming. Det nye web-direktivet om Universell Utforming innlemmes nå i norsk lov. Det vil si at nye nettsteder skal være universelt utformet fra 01.juli 1014 og eksisterende nettsteder skal være universelt utformet fra 01.01.2021.
Gjennom sitt foredrag vil hun ha fokus på hvorfor Universell Utforming er viktig i samfunnet og for deg som bedrift og gjennomgå grunnprinsippene for Universell Utforming.

Torbjørn Furu Krogstad

Torbjørn Furu Krogstad jobber som rådgiver i Geelmuyden Kiese og brenner for samfunnskommunikasjon og bærekraft. Han har vunnet gull i ANFO Effekt, og er spesialist på strategisk- og merkevarekommunikasjon. Han har lang erfaring med å utvikle konsepter, kampanjer og strategier for kunder som Elkjøp, Q-Meieriene, Mastercard og Orkla. Gladgutten fra nord er veldig nysgjerrig og opptatt av å forstå forbrukeratferd, for å lage målrettet kommunikasjon som hjelper selskaper med å bli hørt, likt og få viljen sin.
I foredraget «Når samfunssansvar flytter inn i merkevaren» forteller Torbjørn om hvordan Geelmuyden Kiese jobber for å endre atferd og tankesett. Du får presentert tre digitale caser som er gullvinnere i CMA Awards og ANFO Effekt, og råd til hvordan du kan lage samfunnskommunikasjon som driver salg.

Lise Tangen Hansen

Lise Tangen Hansen

Lise jobber som Kundedirektør i marketing- og teknologibyrået Penetrace. Hun har 20 års erfaring innen analyse, markedsføring og kommunikasjon og har sin bakgrunn fra mediebyråene Carat, Vizeum samt Ringnes og Feedback Research & Consulting. Hennes ekspertområder er forbrukerinnsikt, merkevareledelse, effektmåling og digitalisering. Hun holder regelmessig foredrag om disse teamene gjennom Talerlisten.no. Lise har vært toneangivende i mediebildet i en årrekke med temaer som digitalisering, kundelojalitet og utfordringer/muligheter for annonsører knyttet til Millennials. I 2018 fikk hun den prestisjefulle utnevnelsen «Årets Foredragsholder» av ANFO.

Guro Forseth Smith

Guro Forseth Smith, Daglig Leder / Gründer, Floyd.no

Guro Forseth Smith, Daglig Leder / Gründer, Floyd.no
Guro har over 20 års erfaring innenfor markedsføring, media, kommunikasjon, PR og analyse. I løpet av sin karriere har hun jobbet som analytiker i Feedback Research, med casting i Wegelius TV, som analysesjef i P4 Radio Hele Norge, medierådgiver i Mediacom – og som kommunikasjonsansvarlig i H&M Norge. De siste 10 årene har hun jobbet i motehuset FLOYD, hvor hun i 2011 fikk ansvaret for å starte deres nettbutikk og lage strategi for videre digitalisering. FLOYD.no har vært Gasellebedrift 4 år på rad og ble i 2018 kåret til Folkets Nettfavoritt.

Anna Larsson

anna-larsson-schibsted

Anna Larsson jobber som Head of Agency and Programmatic Development i Schibsted Marketing Services. Avdelingen leder arbeidet med Schibsteds programmatiske strategi samt samarbeid og partnerskap med mediebyråene i Norge, et arbeid som er i konstant endring. Anna ble i 2019 nominert som Årets Ledertalent, og med over 10 års erfaring innen markedsførings- og salgsfaget har hun vært med å drive flere store endringsprosesser. I sitt foredrag stiller hun spørsmål om digital ledelse faktisk er et tema, eller om det egentlig handler om ledelse punktum – men med bruk av nye digitale verktøy.

Helene K. Skulstad

helene k. skulstad

Helene har lang erfaring som konsulent og leder i dag PwCs konsulentavdeling i Bergen. Hun leder store og komplekse prosjekter, særlig innovasjon- organisasjons- og forbedringsprosjekter lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Helene er en tydelig leder og rådgiver, har et smittende engasjement og et sterk driv som får dem hun jobber med til å lykkes.

Hennes motto er: «Vi alltid kan bli litt bedre – hver eneste dag.»

Helene er en erfaren foredragsholder, og har de siste fire årene holdt en rekke innlegg knyttet til Lean, Digital omstilling, Endringsledelse og Personlig lederskap, i tillegg til å fortelle sin egen historie så langt. Helene mottok i 2015 Bergen Næringsråd Sunnivapris.